Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Outdoor Centre
Rue Villa Romaine 3
6660  NADRIN
www.outdoor-centre.be
+32 (0) 84444112

Het Outdoor Centre neemt een prominente plaats in binnen het organiseren van Outdoor Activiteiten en Teamtrainingen (kajak, rafting, mountainbike, quad, en nog veel meer).

Dagarrangementen
1. Mountbainbiketocht
Een mountainbiketocht van 25 km gecombineerd met een kanotocht van 10 km in tweepersoons kano's (ťťnpersoons kano's op aanvraag) over de rivier de Ourthe naar La Roche.

2.OriŽntatiewandeling
Een oriŽnteringswandeling door La Roche en omgeving van ca. 7 km met een bezoek aan het wildpark, het pottenbakkersmuseum, het hammuseum en de ruÔne van het middeleeuwse kasteel van La Roche.
Er bestaat nog een extra mogelijkheid La Roche te bekijken vanuit het toeristische treintje. U kunt ook kiezen uit een bezoek aan het oorlogsmuseum en/of het watermolenmuseum i.p.v. de andere bezienswaardigheden.
Toeslag toeristisch treintje € 5,- p.p.

3. Kanotocht
Een kanotocht van 21 km in tweepersoons kano's (ťťnpersoons kano's op aanvraag) over het mooiste traject van de rivier de Ourthe naar La Roche.

4. Combinatietocht
Een combinatietocht waarin een oriënteringswandeling van ca. 8 km door een schitterend natuurgebied u naar het pittoreske plaatsje Maboge voert en vandaar weer over de rivier de Ourthe terug in tweepersoons kano's naar La Roche.


 

Vul uw adresgegevens in en plan uw route naar Outdoor Centre:

Straat en nummer:
Postcode:
Plaats:
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant