Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

DaniŽl Freestyle

 HEEL BELGIE
www.danielfreestyle.com
+46 76 231 0776

Laat ik me eerst voor u introduceren. Mijn naam is DaniŽl Rooseboom de Vries. Ik ben professioneel voetbal-freestyler. Dat betekent dat ik alle soorten trucjes met een bal doe. Ik ben in Nederland geboren, maar woon sinds 2007 in Stockholm. U kunt mij bereiken voor evenementen, bedrijfsuitjes, (video)promoties en coaching in heel Europa!

Evenementen & Shows
DaniŽl is de perfecte vorm van animatie voor uw publiek en weet hen als geen ander te vermaken met zijn onnavolgbare goochelshow met een bal. Samen met zijn bal tourt DaniŽl over de hele wereld, en is daar te gast bij zowel grote als kleine evenementen en shows.

Commerciële promoties
Met zijn unieke balkunsten weet Daniël altijd de aandacht te trekken van een breed publiek. Op deze manier kan hij op een zeer positieve manier aandacht aan zijn sponsors besteden. De trucs en hoogstandjes die hij uitvoert, doen in iedere setting naar wens het werk voor u. Dit is dan ook de reden dat veel bedrijven gebruik maken van zijn vaardigheden om hun naam te promoten!

Video en Televisie producties
Naast zijn shows over de hele wereld is Daniël regelmatig te zien op TV, en zijn er twee DVD's van hem verschenen.

Coaching
Om uw bedrijfsuitje perfect af te sluiten, is er naast een demonstratie of show eveneens de mogelijkheid om zelf te oefenen. Onder zijn professionele begeleiding worden technische kunstjes voorgedaan en krijgt iedereen de kans om zijn of haar eigen freestyle-kunsten te showen.


Schrijf een recensie voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam: (zichtbaar in recensie)
E-mail adres: (niet zichtbaar in recensie)
Recensie:
Waardering:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant