Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Mountain Network
Ferme de Pont รก Lesse
5500  ANSEREMME-DINANT
www.mountain-network.eu
+31 (0) 881236900

Mountain Network Ardennen is gevestigd in een historische kasteelboerderij gelegen in de rustieke Lesse-vallei op nog geen drie uur reizen, vanuit hartje Nederland. De fraaie kasteelboerderij is het hart van het Bourgondisch avontuur dat Mountain Network (voorheen Cave Events) u serveert.

Ontspanning en avontuur
Met de enorme variëteit van zowel actieve als recreatieve activiteiten én de vele mogelijkheden voor Bourgondische diners en exclusieve feestavonden staat Mountain Network Ardennen garant voor een onvergetelijke ervaring.

Bourgondische sferen
Terwijl u overdag te voet, op de fiets of met de kano de omgeving verkent, treffen wij de voorbereidingen voor het avondmaal. Dat kan in de vorm van een barbecue op de binnenplaats, een maaltijd in de sfeervolle ridderzaal of een buffet met aansluitend een feest in de middeleeuwse ‘grange' ofwel graanschuur. Beide ruimtes lenen zich ook perfect voor vergaderingen en presentaties.

Exclusieve feesten
Ook een exclusief diner ‘dansant' in het stijlvolle Château de Freyr met aansluitend een feestelijke band die de muzikale invulling van uw avond verzorgt behoort tot de mogelijkheden. Overnachten doet u in de kasteelboerderij of in het nabijgelegen viersterrenhotel Castel de Pont-à-Lesse.

Programma op maat
Het programma stelt u à la carte samen uit onze bouwstenen. Al naar gelang uw wensen krijgt uw weekend een wat meer sportieve, culturele of Bourgondische invulling. Voorbeelden van activiteiten die wij vanuit het centrum voor u organiseren, zijn: kanovaren, mountainbiken, rotsklimmen en GPS-tochten, evenals een bezoek aan een bierbrouwerij in de omgeving. Voor degenen die meer spanning zoekt behoren het rijden op quads en paintball tot de mogelijkheden. Cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in het stadje Dinant met de prachtige Citadel en de grot La Merveilleuse. NB. Na meer dan 20 jaar is Cave Events van naam veranderd.

Recensies
Vanaf mei 2007 gaan wij verder onder de naam Mountain Network. In de de meeste recensies die u op deze site leest wordt nog gerefereerd naar Cave Events.


Schrijf een recensie voor dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam: (zichtbaar in recensie)
E-mail adres: (niet zichtbaar in recensie)
Recensie:
Waardering:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant