Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Good Event

 
www.good-event.info
+31 (0) 10 - 4792888

Uitjes, vrije tijd besteding, feesten en kadobonnen maar met net dat beetje wat u zoekt, een gemotoriseerd uitje ideaal voor uw dagje uit, maar ook voor uw bedrijfsuitje, leuke dagjes weg, workshops, vergaderen en kado's. Good Event biedt u alle activiteiten voor familie, collega's, en vrienden.

Good Event biedt u verschillende leuke arrangementen op wielen.
Bijvoorbeeld in : Almere, Eindhoven, Valkenburg, Kasterlee (B), Houthalen-Helchteren (B), Tiel, Heerenveen en nog op veel meer locaties.

Altijd al een race willen meemaken?
Tijdens dit evenement bestuurt u verschillende voertuigen, de onderdelen zijn zowel gemotoriseerd als ongemotoriseerd. Heuvels op en af en door de plassen met de 4x4 jeeps, lekker racen met de quads, of een slipcursus om uw rijvaardigheid te testen.

Keuze uit de onderdelen: antislip , 4x4 landrover, quad behendigheid, quad race, blindrijden, motorpeds, circuitrijden, jetskiën, minimotor, en ongemotoriseerd: helicopter dropping (van 14 meter toren), schieten op doelen, sumo worstelen, bakfietsenspel, omrol auto, atb, klimmuur/abseilen, speologie, langlaufen of levend tafelvoetbal. Dit zijn de onderdelen waaruit u kunt kiezen om het arrangement, dat u aantrekt, samen te stellen.

Minimotoren:

Als u zich helemaal 'born to be wild' wilt voelen maar geen motor kunt rijden moet u dit onderdeel kiezen! 't Is niet op een Harley maar wel op een geinige minimotor. U hebt geen motorrijbewijs nodig en kunt toch ontzettend veel lol maken.

Abseilen / 'helikopter' dropping (14 meter):
Nooit bij de commando's gezeten en toch altijd aan zo'n kabel uit een helicopter willen roetsjen? Wel, een echte helikopter is het niet, maar op het terrein staat wel een 14 meter hoog platform.

Quadrijden:
Quadrijden op behendigheid of snelheid of blindrijden: Een kruising tussen een skelter en een crossmotor, met motorfietsstuur en vier wielen met veel profiel. Te grof om boodschappen mee te doen, maar uitermate geschikt voor ruig terrein.

4 X 4 rijden met Landrovers:
Langs een halsbrekende route die wij voor u hebben uitgestippeld.

Slipvaardigheid:
Na een beknopte theorieles gaan we spelenderwijs aan de slag met verschillende slipvlakken.

Circuitrijden met bal:
Een vette Amerikaanse politie-auto met stampende V8 motor. En een balletje. Op de motorkap van de Amerikaan is een schotel gemonteerd waarop de bal is gelegd. De bal moet tijdens de rit op de schotel blijven liggen.

Omkeerauto:

In een speciale auto leert hoe u zich kunt bevrijden uit een voertuig, na een koprol op zijn dak terecht is gekomen.


Stuur dit uitje door naar een vriend of vriendin:
(alle velden zijn verplicht)

Naam vriend(in):
E-mail adres vriend(in):
Uw naam:
Uw e-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant