Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Ami Outdoor
Nisramont 85a
6980 LA  ROCHE EN ARDENNE
www.amioutdoor.be
+32 (0) 84387997

Voor alle groepen vanaf 6 personen organiseert AMI het programma dat bij úw groep past. Door de verregaande service en flexibiliteit is het mogelijk de activiteiten aan te passen aan de deelnemer of het doel van de dag. Met deze formule organiseert AMI even makkelijk een teamtraining of bedrijfsuitje voor een grote firma als een onvergetelijke kampweek of vakantie voor ouder en kind, verstandelijk gehandicapten......de mogelijkheden zijn oneindig.

Het bedrijf is ontstaan vanuit de wens om anderen mee terug te nemen naar de natuur. "Om daar met elkaar te genieten van haar eenvoud en puurheid. Maar iedereen volgens zijn eigen wensen betreft luxe en invulling…… geen massatoerisme maar echt maatwerk organiseren.Even geen files, geen stress of drukte maar fysiek ontladen en mentaal opladen met behulp van prachtig landschap en vérgezichten.

Een afwisseling creëren van afzien en weldaad (inspannen/ontspannen), primitiviteit en luxe. Arrangementen organiseren met respect voor de omgeving en natuur. Verblijven op schitterend gelegen locaties geheel in stijl van de Ardennen. Dat is waar AMI voor staat!"

Activiteiten:
- Verchillende challenge tochten
- Abseilen
- Klimmen
- Grotten
- Kajakken
- Touwbrug
- Kaart en Kompas
- Mountainbiken
- Teambuilding
- hoogteparcours met tokkel
- Boogschieten
- Vlot bouwen
- Bivak


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant