Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Voncken Nature Sport Plus
Rue du Pont 31
4140  CHANXHE (SPRIMONT)
www.vonckennaturesportplus.com
+32 (0) 43692974

Letterlijk "OP STAP" met Voncken Nature Sport Plus betekent - banjeren door de prachtigste natuur die de Ardennen rijk is. Ons eigen gebiedje met rotsen, een grot, een moddermeer een waterval is nog eens een extra paradijsje in dit prachtige gebied aan de Ourthe.

Onze organisatie is gericht op speelse vormen in de natuur, werkend met teamopdrachten en met outdoor - specialiteiten. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor downhill steppen, afvaart over de Ourthe, mountainbiken en speleo en meerdere activiteiten op hoogte met als pronkstuk een schitterende - via ferata -. Onze verblijfsaccommodatie beweegt zich tussen indianen tipi's en een lux Feng Shui ingericht huis. Tevens bezitten we een herberg met open haard, die voor een "ambiance" zorgt die past in een ruige natuur. Er zijn verder veel bezienswaardigheden in de omgeving zelf, zoals een geologische grot en een steenmuseum en is dit alles ± 25 km verwijderd van de plaatsen Spa en Luik.

Dit levert een gigantische basis voor een verblijf voor jong en oud, sportief als ook Cultuurgenieter en Natuurgenieter.

Voor meer informatie: www.vonckennaturesportplus.com.


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant