Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Bounce Adventure
Chemin de la Clusure 30
6927  BURE
www.bounce.be
+32 (0) 84366939

Bounce Adventure is en jong, actief en snelgroeiend bedrijf in het hartje van de Belgische Ardennen op ongeveer 280 kilometer van Utrecht. In de schitterende omgeving van het pittoreske Rochefort verzorgt Bounce Adventure professionele buitensportactiviteiten en recreatieve evenementen.

Speciaal voor uw bedrijf, vriendengroep, familie, school, vrijgezellenclub of vereniging stelt Bounce Adventure een arrangement samen op verschillende schitterende locaties.
Zelfs als u met z'n tweeën bent, kunt u deelnemen aan een afwisselend programma vol uitdagende buitensportactiviteiten. Puur voor het plezier of met een speciaal doel voor ogen zoals een teambuilding of een specifieke training.

Overnachten kan op verschillende manieren. In een comfortabele bungalow of een leuk hotel, maar ook, een groepsaccommodatie of avontuurlijke bivak behoort tot de mogelijkheden.
Ook wat betreft de maaltijden zijn er verschillende mogelijkheden, van een survival barbecue tot een uitgebreid thema- buffet.

Om uw arrangement compleet te maken, kan Bounce Adventure het actieve programma aanvullen met ontspannende activiteiten zoals bierproeven in een gezellig bruin cafe, karaoke, live-optredens, themafeesten, etc.


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant