Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Paintball Adventure Sports

 BRUSSEL
www.paintballadventuresports.com
+32 (0) 70660633

Paintball Adventure Sports biedt u een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur! Iedereen is welkom: bedrijf, vereniging, jeugdgroep, vrijgezellendag … wij organiseren voor iedereen. Ons terrein heeft een oppervlakte van ongeveer 4 ha., allemaal natuurlijk bos met hindernissen. Er zijn picknick tafels met banken waar men kan uitrusten.

Een dagje paintball bij Paintball Adventure Sports.
De deelnemers worden afgehaald en naar het terrein gebracht. Verzekeringspapieren worden ingevuld. Briefing: werking van de markeerder, veiligheid e.d. Een kleine rondleiding over het terrein. Zodat men een overzicht krijgt waar men kan komen, en waar niet. Daarna volgt een demonstratie hoe de markeerder werkt. Uitleg spelletjes, teams worden verdeeld en het eerste spel begint. Elk team wordt gevraagd om een naam te kiezen, dit voor het scorebord. Dat verhoogt de spanning! Om 12.00 uur wordt gestopt om de lunch te gebruiken. Daarna vervolg spelletjes. Materiaal wordt ingeleverd waarna men nog kan nakaarten over de voorbije dag.

Vrijgezellenfeestjes kan men ook bij Paintball Adventure Sports houden.
De "vrijgezel" wordt dan verkleed (in een varken / konijn) en wordt het bos ingestuurd. Wat dan gebeurt, kan je wel raden.


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant