Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Cirkus in Beweging
E. Ruelensvest 127
3001  HEVERLEE
www.cirkusinbeweging.be
+32 (0) 16603263

‘Dames en heren, appelen en peren!’ Welkom op onze website. Cirkus in Beweging pakt uit met een veelzijdig programma voor al wie van circuskunst en beweging houdt. Of het nu een gezins-, bedrijfs- of vrijgezellenuitje is. Bij ons bent u aan het goede adres.

Zoals gezegd: Cirkus in Beweging pakt uit met een veelzijdig programma voor al wie van circuskunst en beweging houdt. Door vaardigheid te krijgen in circustechnieken kunnen kinderen en volwassenen zelf actief en creatief worden.

Ze leren een aantal technische vaardigheden (acrobatie, evenwichtskunst, trapezewerk, jongleren, clownerie). Daaraan wordt een belangrijke dramatische dimensie gegeven, zodat ze die technieken kunnen gebruiken als middel van expressie.

De lesgevers van Cirkus in Beweging bieden groepen de kans om zelf circustechnieken uit te proberen: ofwel op de plaats van jouw keuze, ofwel in de circuszaal. Of je nu zelf aan de slag wilt of informatie zoekt over lesgevers en artiesten, Cirkus in Beweging helpt je met je project.


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant