Naar opstapgids.be BE  |  Naar opstapgids.nl NL

Survival Life
Rue du Congres de Polleur 90
4910  POLLEUR
www.survivallife.be
+32 (0) 87307730

Survival Life is een groeiende, dynamische organisatie die zeer veel ervaring heeft met het organiseren van buitensport op velerlei niveaus. Uiteraard staat de veiligheid van zowel deelnemers als instructeurs hierbij voorop. Survival Life streeft er altijd naar om u een kwalitatief zo goed mogelijk product te bieden, door te werken met de modernste materialen en deskundige instructeurs.

Dropping
Wanneer het helemaal donker is, wordt iedereen verzameld. Met auto’s wordt je naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zul je, na een instructie, met behulp van een kaart, de maan en de sterren je weg terug moeten zien te vinden naar de camping. Een stukje (ont)spanning voor groot én klein! Om het extra spannend te maken zal er geen instructeur met jullie meelopen tijdens de dropping.

Portofoon Dropping
Wanneer het helemaal donker is, wordt iedereen verzameld. Met auto’s worden er minimaal twee groepen naar verschillende geheime plekken gebracht. Hiervandaan zal één groep, na een instructie (met behulp van een kaart, kompas, portofoon, de maan en de sterren) de andere groep “moeten” begeleiden naar een centrale ontmoetingsplaats. De groep(en) die begeleid moeten worden hebben alleen een portofoon en zijn daarmee voor een groot gedeelte afhankelijk van de groep met de kaart. Eenmaal tezamen zal de weg naar de accommodatie teruggevonden moeten worden. Deze opdracht is een echte teambuilder! Om het echt op de teams aan te laten komen zal er geen instructeur met jullie meelopen tijdens deze portofoondropping.


Vraag meer informatie aan over dit uitje:
(alle velden zijn verplicht)

Naam:
E-mail adres:
Bericht:
 
Beveiligingscode: (typ deze over)
 
Limburg Oost Vlaanderen Luxemburg Namen Antwerpen Henegouwen Waals Brabant Luik West Vlaanderen Vlaams Brabant